Hvordan fungerer Pant i Ejendom?

Udbetaling inden for 24 timer hvis alle krav er opfyldt.

Hvis man mangler penge til det ene eller det andet, vil mange som regel overveje at gå i banken og ansøge om et lån. Det kan eksempelvis være et lån, man tager i sin ejendom, det vil sige i husets friværdi. Problemet med et lån i banken kan være, at der er mange regler, der skal tages højde for, og derfor kan det tage lang tid, fra man ansøger om lånet, til man rent faktisk har pengene på sin konto. Derfor kan det i mange tilfælde være det værd at overveje et boliglån uden om banken. Det kan du eksempelvis få hos Pant i Ejendom, hvor vi hurtigt og nemt tilbyder dig en smart og fleksibel låneaftale i din ejendom.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvor meget du kan låne i din ejendom.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendoms værdi og giver lånetilbud.

3
UDBETALING

Kontrakt udformes og penge overføres til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetaling af dit lån og gældsforpligtelse indfries.

Hurtige og smarte lån i din ejendoms friværdi

Hos Pant i Ejendom tilbyder vi, at du kan tage et pant i din ejendom og få pengene hurtigt udbetalt. Når du vælger os, kan du ikke alene være sikker på en gnidningsfri låneproces, men du kan også være forvisset om, at du vil have pengene på din konto inden for kort tid. Det er vigtigt, hvis du står med et akut behov for penge, du ikke har lige ved hånden.

Ved at gøre brug af vores tilbud om pant i din ejendom, får du adgang til noget af den værdi, som ellers er din ejendom. Vi er hos Pant i Ejendom klar over, at der kan være forskellige grunde til, at man vælger at tage pant i sit hus, og at man derfor kan have forskellige behov og ønsker til en eventuel aftale. Derfor har vi ikke nogen faste rammer for, hvordan en aftale skal se ud, eller hvor mange penge, der skal være tale om. Uanset om du ønsker at låne over eller under en million kroner, eller om du ønsker at betale tilbage over 5 eller 25 år, imødekommer vi hos Pant i Ejendom dine behov og laver den aftale, der passer bedst til dine ønsker.

Hurtige og smarte lån i din ejendoms friværdi

Hvis du ønsker at ansøge om et lån i friværdi, kan du udfylde låneformularen på vores side. Så snart vi modtager en ansøgning, indhenter vi information om dig og den ejendom, som du ønsker belånt. Derefter vender vi tilbage til dig med et forslag til, hvordan en eventuel aftale om et lån i din friværdi kunne se ud. Hvis du stadig er interesseret i at pante din ejendom, beder vi om supplerende oplysninger og udarbejder et endeligt tilbud, som du enten kan vælge at acceptere eller afslå.

Hvis du ønsker at gøre brug af det endelige tilbud, underskrives det, og herefter udbetales det aftalte beløb. Fordelen ved denne metode er, at det går utroligt hurtigt. Der går ikke lang tid, fra du sender ansøgningen, til du kan forvente at have pengene på din konto. Hvis du ønsker et smart, nemt og hurtigt alternativ til det traditionelle lån i friværdi i banken, er det hos Pant i Ejendom, at du skal tage dit lån.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge