Sælgerpantebrev

Hurtigt, simpelt og sikkert.

Overvejer man at investere i ny fast ejendom, har man ofte brug for kapital til at gennemføre købet. Dette vil man som oftest finde i banken, hvor man kan ansøge om et lån til en ny bolig. Dog er der også en anden måde, hvorpå man kan finansiere sin investering i en ny bolig, nemlig ved hjælp af et sælgerpantebrev. Et sælgerpantebrev er to ting: et bevis på, at der gives pant i den nye ejendom, samt at der skyldes gæld. Et sælgerpantebrev fungerer ved, at køber får penge til sin nye ejendom ved at pantsætte ejendommen og erklære sig enig i, at denne derved står i gæld til sælger.

Hvordan hænger et sælgerpantebrev sammen med et pantebrevslån?

Hos Pant i Ejendom kan du få et pantebrevslån, som enten kan hjælpe dig med at finansiere et nyt boligkøb eller udnytte friværdien i den ejendom, du allerede har. Man vil som oftest kalde et sælgerpantebrev et pantebrevslån, når kreditor ikke selv er sælger af ejendommen. Det vil sige, at når du låner penge af os ved at pantsætte din nye eller nuværende ejendom, tager du et pantebrevslån med dit sælgerpantebrev.

Fordelen ved at låne med sælgerpantebrev hos Pant i Ejendom er, at det er utroligt fleksibelt, nemt og hurtigt, samtidig med at du slipper for besværet med at skulle i banken og vente på, at de godkender dig til et traditionelt boliglån.

Hos Pant i Ejendom udsteder vi et sælgerpantebrev, så du mod pant i din nye eller nuværende ejendom kan få nogle penge mellem hænderne. Det er simpelt og hurtigt at komme i gang, for du skal blot udfylde ansøgningsformularen på vores side, og så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på et pantebrevslån med sælgerpantebrev. Processen med at låne med sælgerpantebrev er kort og gnidningsfri, så et sælgerpantebrev er især værd at overveje, hvis man skal bruge flere penge her og nu.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendom og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge