Privat pantebrev

Hurtigt, simpelt og sikkert.

Hvis man skal bruge penge i forbindelse med et boligkøb, vil manges første indskydelse være at gå i banken og ansøge om et lån. Dog er der også andre måder, hvorpå man kan finansiere et boligkøb, blandt andet ved hjælp af et privat pantebrev. Pantebreve kan være flere forskellige ting, idet der findes forskellige typer både af pantebreve og pantebrevslån. Eksempelvis findes der både sælgerpantebreve og ejerpantebreve, alt efter hvilke og hvor mange parter der er involveret. Et pantebrevslån vil som oftest inkludere en udestående kreditor som Pant i Ejendom er, men et pantebrev kan faktisk også være et privat anliggende.

Hvordan fungerer et privat pantebrev?

Et privat pantebrev går i al sin simpelhed ud på, at to parter indgår en pantebrevsaftale på privat vis. Det kunne eksempelvis være forældre, der laver et privat pantebrev med deres børn, eller i forbindelse med en skilsmisse. Her indgås der en privat pantebrev aftale mellem de to parter, men princippet er stadig det samme. Den ene part låner penge af den anden og pantsætter i den forbindelse sin faste ejendom som sikkerhed. Et privat pantebrev vil derfor ofte være et sælgerpantebrev, hvor der i modsætning til ejerpantebrevet er tale om to parter frem for én.

Hvad er fordelene ved en sådan aftale?

Et privat pantebrev er tiltalende for mange, da det gør, at man ikke behøver involvere andre parter. Et almindeligt lån med pantebrev kræver, at man sælger sit pantebrev til en anden part, fx os hos Pant i Ejendom. Med et privat pantebrev kan man lave sin egen aftale med fx familie, og derfor vil man ofte kunne lave nogle andre vilkår. Vælger du at sælge dit pantebrev til Pant i Ejendom, kan du dog også få en fleksibel aftale, der tilpasser sig dine behov. Hvis du ikke har en partner at lave en aftale om privat pantebrev med, kan du altså sælge dit pantebrev til os.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendom og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge