Ejerpantebrev

Hurtigt, simpelt og sikkert.

En anden type af pantebrev er et ejerpantebrev. Ligesom sælgerpantebrevet går det ud på, at en part pantsætter sin ejendom og derved sætter sig i gæld til den anden. Der er bare den forskel ved et ejerpantebrev, at kreditor og debitor er den samme – nemlig ejeren af ejendommen. Derved er et ejerpantebrev teknisk set et pantebrev, som ejer har udstedt til sig selv. Derefter kan ejerpantebrevet ”videresælges” til en eller flere kreditorer, hvor det pågældende ejerpantebrev fungerer som en sikkerhed. Det er desuden kendetegnende for ejerpantebreve, at de ikke i sig selv indeholder en aftale om bestemte forrentninger og afdrag.

Tag et pantebrevslån med ejerpantebrev hos os

Hos Pant i Ejendom tilbyder vi pantebrevslån med både sælgerpantebreve og ejerpantebreve. Det vil sige, at vi gerne køber dit ejerpantebrev og på den måde giver dig et lån, der har sikkerhed i dit hus. Hvis du har et ejerpantebrev i dit hus, kan du derfor med fordel tage kontakt til os og lave en aftale om, hvordan vi kan udføre et pantebrevslån. På den måde kan du udnytte friværdien i din ejendom, hvad enten der er tale om et sommerhus, et almindeligt hus eller en andelsbolig.

Hav dine penge hurtigt

Fordelen ved at underpantsætte dit ejerpantebrev til os er, at vi altid sørger for at gøre processen så kort og gnidningsfri som muligt. På den måde kan du være sikker på at have dine penge inden for kort tid, og du slipper for en lang og besværlig proces i forbindelse med pantebrevslånet. Derfor er det at tage et pantebrevslån med ejerpantebrev hos os oplagt for dig, der skal bruge flere penge her og nu. En anden stor fordel ved at sælge dit ejerpantebrev til os er, at vi ikke går op i, hvad du bruger pengene til. I stedet har du fuld frihed til at bruge pengene fra dit ejerpantebrev, præcis som det passer dig bedst.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendom og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge