Typer af pantebreve og pantebrevslån

Hurtigt, simpelt og sikkert.

Hvis du er en af dem, der gerne vil undgå besværet med at skulle i banken og igennem en proces for at lave en aftale med dem, når du vil låne penge, har du formentlig stiftet bekendtskab med begreberne ”pantebrev” og ”pantebrevslån”. Hos Pant i Ejendom tilbyder vi pantebrevslån til dig, der gerne vil udnytte friværdien i din ejendom, hvad enten der er tale om et hus, en andelsbolig eller et sommerhus. Fordelen ved et pantebrevslån er, at det er både nemmere og hurtigere end de almindelige lån i banken. Hvis du ønsker at udnytte friværdien i din ejendom, er et pantebrevslån værd at overveje.

Hvad er et pantebrev?

Et pantebrev er kort sagt et lån ydet mod sikkerhed i fast ejendom. Det betyder, at du tager et lån, hvor du stiller din ejendom som sikkerhed over for långiveren om, at du betaler tilbage. Et pantebrev er dermed en aftale om, at långiveren kan begære tvangsauktion over ejendommen, hvis boligejeren ikke afdrager på lånet som aftalt. Derfor kan et pantebrev fungere som et alternativ til et almindeligt boliglån, der foretages i banken. Der findes desuden forskellige slags pantebreve, som det er en god idé at have styr på. Eksempelvis er der ejerpantebrevet, hvor du som ejer af en fast ejendom reserverer pant i din egen ejendom og derefter underpantsætter dette til fx en bank eller anden långiver.

Et ejerpantebrev benyttes derfor kort sagt til at stille sikkerhed. Herudover findes der sælgerpantebreve, hvor sælger udsteder brevet til ejeren i forbindelse med salg af en ejendom. Man kan sige, at sælger ”låner” nogle af dine penge til den nye køber i forbindelse med salget.
Et sælgerpantbrev kan også udstedes af en kreditor, som derved bliver panthaver og som køber stiller sig skyldig overfor. Det er, når kreditor ikke selv er sælger af ejendommen, at lånet i dagligtale vil kaldes et pantebrevslån.

Få et pantebrevslån hos Pant i Ejendom

Hos Pant i Ejendom tilbyder vi pantebrevslån til dig, der vil købe ny ejendom eller udnytte friværdien i den, du har. Vi tilbyder dig et lån mod sikkerheden i den ejendom, som du har eller skal til at investere i. På den måde kan du hos os få et pantebrevslån, der er et alternativ til det mere traditionelle lån i banken.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendom og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge