Lånegaranti – hos Pant i Ejendom får du hurtigt penge mellem hænderne

Tag et nemt og hurtigt lån i din ejendom.

Hos Pant i Ejendom tilbyder vi pantebrevslån med prisgaranti. Hvis du finder dig selv i en situation, hvor der opstår et akut behov for penge, eller du har brug for et lån til at gøre din drøm til virkelighed, er vi de rette at gå til. Hos os kan du nemt og hurtigt udnytte friværdien i dit hus, dit sommerhus eller din andelsbolig. Vores aftaler er meget fleksible og kan dække over forskellige beløbsstørrelser og tilbagebetalingsfrister. Blandt andet derfor er vi de rette at gå til, når du ønsker at låne penge med prisgaranti. Samtidig får du også en række andre fordele, når du vælger at tage et lån i din ejendom hos os.

Hvorfor skal du vælge Pant i Ejendom?

Hvis man af den ene eller anden grund står og mangler penge, vil den første indskydelse for mange være at gå i banken og bede om et lån. Har man før stået i den situation, ved man også, at det kan være en langsommelig og besværlig proces at få godkendt sit lån i banken. Når du tager et lån hos os, slipper du for hele den proces, og samtidig kan det hele klares hjemme fra sofaen, fordi det foregår online. Hos os kan du være sikker på at få en fair kreditvurdering og en fair aftale, uanset din bopæl, civiltilstand og beskæftigelse.

Vi har ingen fast ramme for, hvordan en aftale om et lån skal se ud, og derfor kan du få den rette løsning til netop dine behov hos os, uanset om du ønsker at låne under eller over en million kroner. Det er også op til dig, over hvor mange år du ønsker at tilbagebetale det pågældende beløb. Derfor får du mange fordele ved at vælge at tage dit lån hos os, idet vi er mere fleksible end traditionelle lån og derfor kan tilrettelægge en aftale, der tager højde for dine specifikke behov og ønsker.

Hav dine penge så hurtigt som muligt

Når man tager et lån, vil man gerne have pengene så hurtigt som muligt. Heldigvis er vi hos Pant i Ejendom fokuserede på at give dig den hurtigste og mest gnidningsfrie behandling som muligt. Du får derfor svar på din ansøgning inden for 24 timer og kan være sikker på at have dine penge på kontoen så hurtigt som muligt. Hvis du ønsker et hurtigt lån i din ejendom, er Pant i Ejendom det rette valg for dig.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvor meget du kan låne i din ejendom.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendoms værdi og giver lånetilbud.

3
UDBETALING

Kontrakt udformes og penge overføres til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetaling af dit lån og gældsforpligtelse indfries.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge