Udnyt friværdi i hus

Udbetaling inden for 24 timer hvis alle krav er opfyldt

Som husejer har man altid en del penge stående, der er bundet i husets friværdi. Hvis man af den ene eller anden grund står og mangler penge, kan det være irriterende, at man ikke har adgang til den værdi. Heldigvis har vi hos Pant i Ejendom en løsning på det problem, da du kan udnytte friværdien i dit hus ved at tage et pantebrevslån hos os. Det er nemt og hurtigt, og du kan være sikker på at have pengene på din konto inden for kort tid, så du har dem hurtigt på din konto.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendom og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Få lån i dit hus friværdi hos Pant i Ejendom

Når du laver en låneaftale hos os, udnytter du friværdien i dit hus. Hvad enten pengene skal bruges til at dække uforudsete udgifter, et indskud til en ny bil eller noget helt tredje, kan du lave en smart og fleksibel aftale hos os. Uanset hvor mange penge, du ønsker at låne, og over hvor lang tid, du ønsker at betale dem tilbage, er vi den rette partner at lave en aftale med. Når du låner hos os, kan du nemlig være sikker på en hurtig og gnidningsfri proces, og du slipper for besværet med at skulle i banken og vente på godkendelse af en eventuel aftale.

Hvordan kommer jeg i gang?

Kunne du tænke dig at udnytte friværdien i dit hus? Hvad enten du vil låne i dit hus, din andelsbolig, dit sommerhus eller en helt tredje form for ejendom, står vi hos Pant i Ejendom klar til at låne dig de penge, du behøver. Hvis du vil modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en aftale, skal du blot udfylde formularen her på vores side. Så er du et skridt tættere på at tage et lån i din ejendom og udnytte friværdien i dit hus.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge