Lån i friværdi i din bolig

Udbetaling inden for 24 timer hvis alle krav er opfyldt

Som husejer har man altid en del penge stående, der er bundet i husets friværdi. Hvis man af den ene eller anden grund står og mangler penge, kan det være irriterende, at man ikke har adgang til den værdi. Heldigvis har vi hos Pant i Ejendom en løsning på det problem, da du hos os kan tage et lån i friværdi. Det er nemt og hurtigt at tage lån i friværdi, og du kan være sikker på at have pengene på din konto inden for kort tid. At tage lån i friværdi er altså oplagt, hvis du mangler penge her og nu.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvor meget du kan låne i din ejendom.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendoms værdi og giver lånetilbud.

3
UDBETALING

Kontrakt udformes og penge overføres til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetaling af dit lån og gældsforpligtelse indfries.

Tag lån i friværdi hos Pant i Ejendom

Med en aftale hos os kan du tage et lån i friværdi. Hvad enten pengene skal bruges til at dække uforudsete udgifter, et indskud til en ny bil eller noget helt tredje, kan du lave en smart og fleksibel aftale hos os. Vores aftale om lån i friværdi er nemlig ikke fastlagt, og du kan derfor tilpasse den, så den passer perfekt til dig og din økonomi. Uanset hvor mange penge, du ønsker at låne, og over hvor lang tid, du ønsker at betale dem tilbage, er vi den rette partner at tage lån i friværdi hos. Når du tager et lån i friværdi hos os, kan du nemlig være sikker på en hurtig og gnidningsfri proces, og du slipper for besværet med at skulle i banken og vente på godkendelse af en eventuel aftale om lån i friværdi.

Hvordan kommer jeg i gang?

Kunne du tænke dig at tage et lån i friværdi? Hvad enten du vil låne i dit hus, din andelsbolig, dit sommerhus eller en helt tredje form for ejendom, står vi hos Pant i Ejendom klar til at tilbyde dig et fordelagtigt og nemt lån i friværdi. Hvis du vil modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en aftale om lån i friværdi, skal du blot udfylde formularen her på vores side. Det tager kun få minutter at udfylde den information om dit hus og om dig selv, som vi skal bruge til at godkende dig til en aftale om lån i friværdi. Så er du et skridt tættere på at tage et lån i din ejendom og udnytte friværdien i dit hus.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge