Tag lån i dit sommerhus friværdi?

Pant i Ejendom hjælper dig til pant i dit sommerhus.

Hvis man står og mangler penge af den ene eller anden grund, vil den første indskydelse for mange være at gå i banken og ansøge om et lån. Men har du et sommerhus, hvis friværdi du kunne tænke dig at låne i, er det slet ikke nødvendigt at gå i banken. Hos Pant i Ejendom tilbyder vi lån i dit sommerhus friværdi nemt og hurtigt, så du slipper for besværet med at skulle i banken og vente på, at de godkender dit lån. Hvis du har et sommerhus, behøver det hverken være en besværlig eller langsommelige proces at skulle låne penge i det.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendom og giver dig et udbetalingstilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetal det aftalte beløb og få dine effekter retur.

Hvorfor vælge os til lån i sommerhus?

Når du vælger Pant i Ejendom, er du ikke kun sikker på et nemt og risikofrit lån, men du får også en hurtig og gnidningsfri proces. Fordelen ved at vælge os er, at det er utroligt nemt og hurtigt at få et pantebrevslån hos os. Ikke alene får du svar inden for 24 timer, men det hele kan også klares hjemme fra sofaen, så du slipper for at gå i banken. Vi er meget fleksible, og en aftale om belåning af sommerhus kan hos os se ud på mange måder. Hvis du ønsker at låne i dit sommerhus’ friværdi, er der altså mange fordele ved at vælge Pant i ejendom som din partner.

Hvordan foregår det?

Hvis du gerne vil modtage et uforpligtende tilbud på et pantebrevslån i dit sommerhus, skal du blot udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Vi garanterer, at vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud og et forslag til, hvordan en aftale kunne se ud. Igen er vi utroligt fleksible, og hvad enten du ønsker at låne over eller under en million kroner eller ønsker at tilbagebetale efter 5 eller 20 år, er vi hos Pant i Ejendom de rette at gå til.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge