Udnyt friværdien i din andelsbolig med Pant i Ejendom

Hurtig udbetaling

Hvis du ønsker at tage et lån og slippe for besværet med at skulle i banken og vente på en endelig aftale, er du kommet til det rette sted. Hos Pant i Ejendom tilbyder vi pantebrevslån, der kommer i orden sikkert og hurtigt. Du kan låne i din andelsboligs friværdi, og det gælder også, hvis du bor i en ejerlejlighed, hus eller lignende. Hvis du vil slippe for besværet med at skulle i banken og være sikker på at have dine penge inden for kort tid, er det her, du skal ansøge om en belåning af din andelsbolig.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvor meget du kan låne i din ejendom.

2
VURDERING

Vi vurderer din ejendoms værdi og giver lånetilbud.

3
UDBETALING

Kontrakt udformes og penge overføres til din konto.

4
TILBAGEBETALING

Tilbagebetaling af dit lån og gældsforpligtelse indfries.

Hvordan foregår lån i andelsbolig?

Processen med at låne i sin andelsboligs friværdi er hos os meget simpel. For at ansøge om et lån skal du udfylde formularen her på vores side. Derefter vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for ganske kort tid. Hvis du ønsker at tage imod det, finjusterer vi aftalen til begge parters tilfredshed og skriver under. Kort efter vil pengene stå på din konto og være klar til at blive brugt på lige det, du har brug for. Uanset hvor mange penge det drejer sig om, og over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale beløbet, kan vi hos Pant i Ejendom tilbyde en fordelagtig aftale om et lån i din andelsboligs friværdi.

Få dine penge inden for kort tid

Når man ønsker at tage et lån, er det ofte, fordi man har en plan om, hvad pengene skal bruges til. Det kan være, at der af den ene eller anden årsag er opstået et akut behov for nogle penge, du ikke lige har ved hånden. I dette tilfælde dur det ikke, at du først skal i banken og vente på, at en aftale skal gå i orden. Hos Pant i Ejendom går det hurtigt med at få et pantebrevslån, og derfor kan du være sikker på, at have dine penge på kontoen inden for ganske kort tid.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge